Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Stilul nu cunoaste genuri

7 tatuaje pentru fete

Câteva idei (sper eu) bune, pentru “fetele rele”. De ce “tatuaje pentru fete”? Pentru că, în opinia mea, acest gen...

Continuare...


Powered by

Stilul nu cunoaste genuri

Sorin Tudorde @
11 October 2011

Unii spun că este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Alții că este unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume.

Bărbat sau femeie? Acesta este întrebarea pe care secțiunea de modă a El Pais o propune cititorilor în numărul său din octombrie. Și, după cum veți vedea, răspunsul este destul de greu de găsit.

Stilul nu ține cont de genuri este mesajul editorialului care îl prezintă pe deja faimosul fotomodel masculin Andrej Pejic. De ce “deja faimos”? Ei bine… În luna mai, cititorii FHM l-au votau pe Andrej pe locul 98 în topul celor mai frumoase 100 de femei din lume. A urmat un scandal de presă în urma căruia, FHM a fost forțată sa-și ceară scuze față de Andrej pentru includerea sa în această listă (și, mai ales, pentru motivațiile cititorilor) și să retragă profilul acestuia din listă. Cum s-a ajuns aici? Ei bine, iată o foarte scurtă istorie.

Pagini: 1 2 3 4 5

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri