Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sticla

Identitate și conflict în context cultural și geo-politic

13-14 iunie 2013, la sediul Universității Hyperion. Departamentul de Litere şi Limbi Străine al Facultăţii de Ştiinţe Sociale, Umaniste şi...

Continuare...


Powered by

Sticla

Sorin Tudorde @
6 April 2013

O foarte emoționantă poveste de dragoste: el, ea, iubirea, oceanul, visul și…

Despărțiți de un întreg ocean, Personajul din nisip și Personajul din zăpadă comunică prin intermediul unei sticle (un vehicul pentru gânduri și sentimente așa cum, dacă vreți, este astăzi Internetul – în definitiv, măcar uneori, ne “azvârlim” gândurile în oceanul virtual asemeni mesajelor dintr-o sticlă). Dar mai bine priviți: este o poveste atât de încărcată de metafore încât fiecare își va descoperi în ea propriile gânduri și emoții.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


O animație realizată în nisip și zăpadă de către Kirsten Lepore.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri