Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Stepa interioara

De vorbă cu mine, cu noi

Se întâmplă o dată în viață să iubești atât de mult încât să simți că te regăsești, chiar dacă ai...

Continuare...


Powered by

Stepa interioara

Sorin Tudorde @
10 March 2012

Un scurtmetraj inspirat de lucrările lui Hermann Hesse si Carl Gustav Jung.

Inner Stepe este un scurtmetraj de animaţie realizat în stop-motion în care personaj principal alege să trăiască izolat, asemeni lui Harry Haller, personajul din Lupul de stepă a lui Herman Hesse. În acelaşi timp, el crede despre sine că este genul de cowboy singuratic specific westernurilor clasice, ego-ul conștient din teoriile lui C.G Jung (care este partea centrală, rationala a minții umane). Un personaj care porneşte într-un pelerinaj către sine, întâlnind diversele personificări ale sinelui: Persona (reprezentând masca socială care îi invadează intimitatea), Umbra (trăsăturile pe care a încercat mereu să și le reprime) și, în cele din urmă, Anima (puntea de legătură între conștiința sinelui si subconștientul colectiv, care îi prezintă importanța vieții în armonie și unitate cu lumea interioară).

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Un scurtmetraj realizat de germanul Alex Schulz.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri