Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Spune “da!” iubirii

“Viața este prea valoroasă pentru a te simți nesemnificativ”

Un poem atribuit lui Charles Chaplin. Viața Am iertat greșeli care au fost, într-adevăr, aproape de neiertat; am încercat să...

Continuare...


Powered by

Spune “da!” iubirii

Sorin Tudorde @
28 April 2013

O dedicație pentru toți actualii si viitorii îndrăgostiți.

Isaac Lamb a reușit să fie cunoscut în întreaga lume pentru modul extrem de creativ în care, pe 23 mai 2012, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Amy. A fost una dintre cele mei frumoase declarații de dragoste ale anului 2012 și, în cazul în care încă nu ați văzut-o, vă recomand, călduros, să o vedeți.

Iată acum un nou scurt (și la fel de emoționant) film realizat de Isaac. Un film prin intermediul căruia, de acesta dată, aduce un omagiu tuturor iubirilor care au făcut iubirea sa posibilă. Ce înseamnă asta? Priviți!

Iar acum, zău așa, parcă nu ai cum să nu te gândești la iubirile care au făcut posibilă iubirea fiecăruia dintre noi. Sau măcar la “acele clipe frumoase”. 🙂

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri