Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Spune ceva frumos

Poeme muzicale – recital de pian Stefan Lovin

Miercuri, 16 noiembrie, ora 19:00, la Teatrul Masca (Bulevardul Uverturii 70-72). În fiecare zi de miercuri, de trei ori pe...

Continuare...


Powered by

Spune ceva frumos

Sorin Tudorde @
24 August 2011

Oare, în esența lor, oamenii sunt cu adevărat buni?

Nu cu mult timp în urmă, v-am prezentat topul celor mai bune farse în locuri publice. Astăzi, vă prezint o nouă colaborare dintre Improv Everywhere și Muzeul Guggenheim.

Say Something Nice este un proiect simplu care și-a dorit să arate că new-york-ezii nu sunt atât de nepoliticoși cum tind să creadă majoritatea oamenilor. Prin urmare, Improv Everywhere a amplasat în locuri publice un pupitru din lemn, pe care se afla montat un megafon și, gravat pe o placă, îndemnul “spune ceva frumos”.

Un îndemn căruia i s-a curs destul de repede. Unii trecători au optat pentru urări destul de banale, în timp ce alții s-au manifestat într-un mod mai elaborat. Ceea ce contează este însă că exercițiul Improv Everywhere a funcționat. Priviți.

Oare cum ar funcționa acest exercițiu simplu într-unul din orașele României?

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.