Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sponsorizata de destin

Soprana Leontina Văduva și actrița Medeea Marinescu în recital la Ateneul Român

Duminică, 27 octombrie, ora 19.00, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, în parteneriat cu Filarmonica George Enescu, organizează, cu patronajul...

Continuare...


Powered by

Sponsorizata de destin

Sorin Tudorde @
25 October 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Două minute de animație, pe cât de amuzante, pe atât de inteligente.

Sponsored by destiny este o reinterpretare a clasicului basm Scufița Roșie, într-un prezent în care plasările de produse, reclamele și sponsorizările ne invadează viețile la fiecare pas.

Un scurtmetraj realizat de către animatorul suedez Tomas Nilsson în 2009, pe vremea când încă mai era student. Și, nu în ultimul rând: datorită acestei animații Nilsson a primit un job în advertising, domeniu în care lucrează și astăzi (acum pe poziția de Art Director).

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.