Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sosia lui Frank Sinatra va cânta în premieră la Cluj-Napoca

Oja iubitoarelor de carte

Un lac de unghii pentru acelea care îndrăgesc cuvântul tipărit. Un lac de unghii, în patru nuanțe diferite, inspirat de...

Continuare...


Powered by

Sosia lui Frank Sinatra va cânta în premieră la Cluj-Napoca

WebCulturade @
18 June 2013

Phil Fryer, cu o asemănare și o voce aproape identică cu cea a marelui artist Frank Sinatra, va susține un concert tribut în Cluj-Napoca vineri, 21 iunie, în prima seară a Jazz in the Park.

Evenimentul face parte din proiectul Cluj Never Sleeps, pentru promovarea Clujului – Capitală Europeană a Tineretului în 2015.

Concertul va avea loc la Hotel Continental, de la ora 23.00. Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru studenți, respectiv 15 lei normal. Ele se pot achiziționa începând de miercuri de la Funky Bar (str. Piezișă, nr. 21) și Hotel Continental, între orele 12.00 – 18.00.

Artistul, despre care revista Star a scris că “a adoptat cu succes aspectul şi sunetul lui Sinatra”, a devenit repede sosia marelui cântăreț, având concerte în întreaga lume.

Jazz in the Park este un festival verde al muzicii bune – trei zile de concerte, târguri, relaxare și voie bună în Parcul Central din Cluj-Napoca, între 21 și 23 iunie. Detalii și programul complet pe www.jazzinthepark.ro.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Comentează

Parteneri