Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Something (like) STAND-up

Roata de rezervă

Din când în când, cu toții ne simțim astfel… Cu toții simțim că nu ne găsim locul printre ceilalți, că...

Continuare...


Powered by

Something (like) STAND-up

WebCulturade @
31 January 2013

Teatrul Indart il aduce pe scena pe Daniel Budeanu in one-man show-ul de senzatie “Something (like) STAND-up”.

Dictionar HBO: “Stand up comedy este genul de performance american special conceput pentru spaţii gen cluburi sau baruri, unde un comic monologhează în faţa unui public cam pilit, încercând să-l facă să râdă. Dacă nu reuşeşte în primele 2-3 minute, n-o mai face deloc, pentru că huiduielile şi proiectilele din pachete de ţigări îl împiedică, de obicei, să se mai manifeste. Cei mai nebuni se încăpăţânează să continue şi după un astfel de fiasco.”(revista HBO, 2008)

Dictionarul INDART: “Something like STAND-up” este un show despre un individ umanoid, specie rara, sonat, care nu beneficiaza de slujba, de reducere la transportul in comun sau de o viata sociala. Onest si hilar isi dezbraca personalitatea in fata publicului intr-un mod obsesiv bolnavicios la un nivel de eviscerare egal cu cel al unei autopsii făcute pe extratereştri.

Daca am reusit sa va convingem atunci va asteptam duminica 10 februarie, ora 19:00 in WHITE SALOON – CAFFE TABIET – str Avrig, nr 29. INTRAREA 15 RON. Rezervari se fac la numarul: 0728.657.595.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Comentează

Parteneri