Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Soarele jucaus

Îmi voi ascunde dragostea în mare

Îmi voi ascunde dragostea în mare. Când o privești, albastrul său să-ți aducă aminte de culoarea sufletului meu! Valurile ei...

Continuare...


Powered by

Soarele jucaus

Sorin Tudorde @
7 October 2011

Unele filme au darul de a-ți aduce zâmbetul în gânduri și în priviri.

Cine nu s-a distrat privind razele soarelui intrând pe fereastră? Probabil, “ocupația” aceasta inocentă – fie ea lenevoasă sau meditativă – este unul dintre jocurile care ne definesc ca oameni. Pentru lucrarea de absolvire a Royal College of Art, englezoiaca Sarah Wickens a făcut un pas în plus:

“Am privit modul în care soarele intră pe fereastra dormitorului meu și creează forme de lumină care se schimbă pe întreaga durată a zilei, în funcție de poziția soarelui pe cer. Așa că am început să experimentez modalitățile prin care pot folosi acestă lumină pentru a crea o animație.”

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.