Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Soarele jucaus

Dor

Strâng la piept toate durerile Și le iubesc ca pe copiii mei; Le-adun, duios, tăcerile, Și le ascund în tușul...

Continuare...


Powered by

Soarele jucaus

Sorin Tudorde @
7 October 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Unele filme au darul de a-ți aduce zâmbetul în gânduri și în priviri.

Cine nu s-a distrat privind razele soarelui intrând pe fereastră? Probabil, “ocupația” aceasta inocentă – fie ea lenevoasă sau meditativă – este unul dintre jocurile care ne definesc ca oameni. Pentru lucrarea de absolvire a Royal College of Art, englezoiaca Sarah Wickens a făcut un pas în plus:

“Am privit modul în care soarele intră pe fereastra dormitorului meu și creează forme de lumină care se schimbă pe întreaga durată a zilei, în funcție de poziția soarelui pe cer. Așa că am început să experimentez modalitățile prin care pot folosi acestă lumină pentru a crea o animație.”

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.