Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Simplul act al asteptarii

Forta de muncă

Un film care a primit nu mai puțin de 102 premii internaționale. El Empleo spune povestea unui bărbat care pleacă...

Continuare...


Powered by

Simplul act al asteptarii

Sorin Tudorde @
1 July 2012

O serie de fotografii remarcabile.

În imaginea care urmează sunt imortalizate câteva milioane de persoane care așteaptă să facă baie în râul Gange pentru a se purifica spiritual, cu ocazia Sărbătorii hinduse Kumbh Mela (considerată a fi cel mai mare pelerinaj spiritual din întreaga lume).

Fotografia a fost realizată în anul 2001 de către Steve McCurry. În acel an, aproape 70 de milioane de persoane au făcut baie în Gange cu ocazia Kumbh Mela.

Adesea, actul așteptării este oricum altfel în afară de simplu. Cei mai mulți oameni urăsc să aștepte. Să aștepte să facă un lucru, să obțină ceva sau plece undeva. Așteptarea nu pare un act în sine, ci doar o lipsă a acțiunii. Cu toate acestea, decizia de a avea răbdare și voința de a aștepta sunt acte de curaj și perseverență. (Steve McCurry)

Afganistan: o mamă așteaptă vești despre fiul său dispărut.

Yemen: femei așteptând la o coadă.

SUA: oameni așteptând să intre la o procesiune religioasă din Los Angeles.

India: un câine așteptând ca ușa să se deschidă.

Mai multe imagini pe blogul lui Steve McCurry.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.