Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sibiu: Lights and More

Târgul Mărțișorului la Muzeul Național al Țăranului Român

26 februarie – 1 martie 2015, între orele 10:00 și 18:00. Mărțișor, Mărțișug sau Marț, obicei de început de primăvară,...

Continuare...


Powered by

Sibiu: Lights and More

Sorin Tudorde @
15 December 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Primul tunel cu leduri luminoase din România.

Cei mai buni specialiști din lume în astfel construcții cu leduri, au inaugurat vineri, 13 decembrie, în centrul orașului Sibiu, primul tunel cu leduri luminoase din România. Construcția, realizată cu peste 55.000 de leduri luminoase și lung de 40 de metri, a putut fi admirată pentru trei zile.

Echipa, formată din zece italieni, este și cea care a realizat constrcuții asemănătoare în Hong-Kong, Ierusalim și în mai multe oraşe din Italia.

(via Gândul)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.