Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Si a fost si Pulitzer 2012

Arunci când te vei odihni la umbra mea…

O modalitate mai civilizată și mai frumoasă de a-ți lua rămas bun. Designerii italieni Anna Citelli șo Raoul Bretzel au...

Continuare...


Powered by

Si a fost si Pulitzer 2012

Sorin Tudorde @
18 April 2012

Trei dintre fotografiile premiate în acest în cadrul Premiilor Pulitzer.

Imaginea îl prezintă pe veteranul american Scott Ostrom privind pe geam furtuna de afară. Drama acestui soldat american lăsat la vatră în 2007, după patru ani petrecuţi în Marină şi două misiuni în Irak, a fost documentată în imagini de către Craig F. Walker, fotoreporterul publicaţiei The Denver Post. O poveste numită “Welcome Home: The Story of  Scott Ostrom” care a câștigat premiul Pulitzer 2012 pentru fotoreportaj.

Scott Ostrom îşi pune mâna la gură după un atac violent de panică.

Premiul Pulitzer la categoria “Ştiri de ultimă oră” a fost câștigat de fotograful AFP Massoud Hossaini cu o fotografie care a imortalizat dezastrul lăsat în urmă de atacul cu bombă de la Kabul, din decembrie 2011.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri