Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Shakespeare pe înțelesul generației Facebook

Cum să agăți o femeie

Un amuzant “experiment social”. Lucrurile sunt simple: sorind să vadă dacă pot pot să agațe orice tip de femeie, trei...

Continuare...


Powered by

Shakespeare pe înțelesul generației Facebook

Sorin Tudorde @
9 April 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

(explicat de către o bibliotecară)

ShakespeareÎntr-o epocă în care oamenii sunt încurajați să nu mai aibă răbdare, într-o epocă în care oamenii sunt încurajați să pară că știu chiar nu au habar și într-o epocă în care imaginea valorează mai multe like-uri decât cuvintele (fără a mai pune la socoteală că imaginile nu conțin greșeli gramaticale), avem onoarea să vă prezentăm “operele domnului William Shakespeare pe înțelesul generației Facebook”.

Totul e bine când se termină cu bine

Shakespeare-1

Cum vă place

Shakespeare-2

Antoniu și Cleopatra

Shakespeare-3

Hamlet

Shakespeare-4

Coriolan

Shakespeare-5

Zadarnicele chinuri ale dragostei

Shakespeare-6

Macbeth

Shakespeare-7

Romeo și Julieta

Shakespeare-8

Și, în final, câteva “selfies” realizate de Mya, o bibliotecară dotată cu mult umor și cu un blog pe care să și-l expună: Good Tickle-Brain.

Shakespeare-9

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.