Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sfârșitul călătoriei

Facebook: videoclipul

Un videoclip în care este prezentată o istorie cântată a ascensiunii Facebook. Vă puteți imagina filmul Rețeaua de socializare comprimat...

Continuare...


Powered by

Sfârșitul călătoriei

Sorin Tudorde @
14 September 2013

Efectele drogurilor asupra psihicului: o viziune artistică.

Endtrip este, veți vedea, un altfel de scurtmetraj. Nu doar pentru că este foarte bine realizat din punct de vedere tehnic, ci și pentru că lucrurile sunt spuse altfel decât am putea fi obișnuiți. Ceea ce vă invit să vedeți în continuare este “o călătorie uluitoare prin neobișnuitul și fantasmagoricul subconștient al unei tinere care și-a injectat o supradoză”.

Și tânăra a murit sau totul este o plăsmuire a subconștientului său? Koen de Mol, Olivier Ballast și Rick Franssen, creatorii animației Endtrip au decis să ne lase pe fiecare să decidem acest lucru. Și este bine că au procedat așa.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri