Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sfânta Gertrude, ocrotitoarea neamului pisicesc

Esti ceea ce arunci?

Incredibilele sculpturi din gunoaie realizate de doi artiști britanici. La prima vedere, sculpturile realizate de artiștii britanici Tim Noble și...

Continuare...


Powered by

Sfânta Gertrude, ocrotitoarea neamului pisicesc

Sorin Tudorde @
2 April 2013

Da, chiar așa: știati că pisicile au o sfântă care le ocrotește?

Se numește Sfânta Gertrude de Nivelles și catolicii îi atribuie puterea de a proteja de musofobie (teama de șoareci) și de bolile mintale. Și, la fel de important: Sfânta Gertrude este ocrotitoarea călătorilor, grădinarilor și a pisicilor.

Poate că și din aceasta cauză, spre deosebire de noi, oamenii, pisicile chiar știu să-și trăiască viața. Hm… sau, în fine, să-și trăiască viețile.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.