Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Secolul inteligentei

Cosmogonie

Demult, în lumina ce brusc exulta Din Sinele cast şi voinţa de-a fi, Vibraţia-naltă deja cunoştea Splendoarea întregului şi se...

Continuare...


Powered by

Secolul inteligentei

Sorin Tudorde @
15 August 2012

“Nu e nicio rușine să te naști prost. Rușine e să mori prost.” (Marin Sorescu)

În 2012, în cadrul festivității de închidere a Jocurilor Olimpice, comentatorul BBC a subliniat faptul că tradiția acestui eveniment sportiv are aproape 3000 de ani. Fapt care, precum veți vedea, a cam bulversat unii utilizatori de twitter.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Și încă…

Și, dacă tot vorbim despre lucruri incredibile, iată o știre din România:

“Două căruţe s-au ciocnit frontal, pe un drum naţional, în Vaslui. Ambii căruţaşi erau băuţi. Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc pe fondul nedotării corespunzătoare a celor două căruţe pentru a circula pe timp de noapte, ceea ce a făcut ca tinerii care conduceau atelajele hipo să nu se observe pe un drum neiluminat. În plus, în urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că ambii căruţaşi consumaseră băuturi alcoolice.”

(surse: Reddit și Antena 3)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. ana

    Eu nu mai pot citi nimic pe site-ul vostru din pricina barei cu parteneri, care se suprapune peste text. Faceti ceva!

Comentează

Parteneri