Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Secolul inteligentei

Colinda Agentului Secret

Așadar, dragii Moșului… You’re making a list, They’re checking it twice; They’re watching almost every electronic device… Și, pentru aceia...

Continuare...


Powered by

Secolul inteligentei

Sorin Tudorde @
15 August 2012

“Nu e nicio rușine să te naști prost. Rușine e să mori prost.” (Marin Sorescu)

În 2012, în cadrul festivității de închidere a Jocurilor Olimpice, comentatorul BBC a subliniat faptul că tradiția acestui eveniment sportiv are aproape 3000 de ani. Fapt care, precum veți vedea, a cam bulversat unii utilizatori de twitter.

Și încă…

Și, dacă tot vorbim despre lucruri incredibile, iată o știre din România:

“Două căruţe s-au ciocnit frontal, pe un drum naţional, în Vaslui. Ambii căruţaşi erau băuţi. Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc pe fondul nedotării corespunzătoare a celor două căruţe pentru a circula pe timp de noapte, ceea ce a făcut ca tinerii care conduceau atelajele hipo să nu se observe pe un drum neiluminat. În plus, în urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că ambii căruţaşi consumaseră băuturi alcoolice.”

(surse: Reddit și Antena 3)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. ana

    Eu nu mai pot citi nimic pe site-ul vostru din pricina barei cu parteneri, care se suprapune peste text. Faceti ceva!

Comentează

Parteneri