Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Se apropie iarna

Dispozitiv 0068 – premieră absolută în România

Dispozitiv 0068, un scurtmetraj de Radu Bărbulescu, se lansează la TIFF în Cluj-Napoca, prima selecție din circuitul festivalier național și...

Continuare...


Powered by

Se apropie iarna

Sorin Tudorde @
23 November 2013

O poveste cu un câine.

“Câinele acesta a apărut brusc și de nicăieri. Și ne-a urmat pe parcursul întregii săptămâni de drumeție pe cărările mai puțin umblate din Himalaya. Obișnuia să doarmă întotdeauna în fața cortului nostru și să ne păzească întreaga noapte. Când am decis să mă trezesc la patru dimineața pentru a urca pe vârful cu o înălțime de 5.000 de metri din apropiere și a fotografia răsăritul, a venit și el. Când am ajuns în vârf, a stat aproape 30 de minute în locul din imagine, privind neclintit spre peisajul rural din depărtare. De obicei, sunt destul de rezervat în privința câinilor, însă acesta mi-a devenit un adevărat prieten.”

Winter is Coming: fotografie de  Sebastian Wahlhuetter.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri