Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sculpturile magice ale lui Tom Eckert

Sociologia corpului

Joi, 30 iunie 2011, ora 18:00, la o nouă întâlnire a Clubului Filantropia, se va dezbate cartea coordonată de Laura...

Continuare...


Powered by

Sculpturile magice ale lui Tom Eckert

Sorin Tudorde @
27 May 2013

O serie de sculpturi incredibile.

Toate imaginile pe care le veți vedea în continuare sunt – oricât de greu ar putea să vă pară de crezut – sculpturi în lemn. În întregime sculpturi în lemn (fără a se folosi niciun alt material suplimentar).

“Sculpturile mele sunt realizate, în întregime, din lemn. Folosesc metode tradiționale pentru a sculpta, îmbina, lamina creațiile mele. Prefer lemnul de tei și lemnul de lămâi pentru că se sculptează și se pictează bine și sunt foarte stabile. Când percepția este înșelată de sculpturile mele și, privindu-le, apare o senzație a imposibilului, pentru mine ia naștere magia.” (Tom Eckert)

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.