Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sculpturile magice ale lui Tom Eckert

twilight II

tu mă visezi dar eu… eu nu exist (o mută avalanșă mă cuprinde un pic mai am și-n aerul cubist...

Continuare...


Powered by

Sculpturile magice ale lui Tom Eckert

Sorin Tudorde @
27 May 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O serie de sculpturi incredibile.

Toate imaginile pe care le veți vedea în continuare sunt – oricât de greu ar putea să vă pară de crezut – sculpturi în lemn. În întregime sculpturi în lemn (fără a se folosi niciun alt material suplimentar).

“Sculpturile mele sunt realizate, în întregime, din lemn. Folosesc metode tradiționale pentru a sculpta, îmbina, lamina creațiile mele. Prefer lemnul de tei și lemnul de lămâi pentru că se sculptează și se pictează bine și sunt foarte stabile. Când percepția este înșelată de sculpturile mele și, privindu-le, apare o senzație a imposibilului, pentru mine ia naștere magia.” (Tom Eckert)

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.