Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sculpturile din foc

Puicuţe vs. Macho

Cultura de masă atrage oamenii către ceea ce le place. În lumea filmului, s-au creat deja falii distincte între anumite...

Continuare...


Powered by

Sculpturile din foc

Sorin Tudorde @
7 December 2012

Mici miracole realizate cu ajutorul flăcărilor unor chibrituri.

Fotograful rus Stanislav Aristov creează mini-sculpturi din foc folosindu-se doar de chibrituri pe care, în prealabil, le cioplește și le asamblează în diferite forme.

Deși nu a avut până acum nicio expoziție personală, Stanislav a devenit o adevărată vedetă a iubitorilor de frumos din mediul online.

“Prima mea sculptură din chibrituri s-a născut din întâmplare pe când mă gândeam la o lucrare pentru un concurs fotografic. Și, în timp ce priveam flacără, am început să mă gândesc cum aș putea reprezenta viața. Există o ardere a trecutului, fumul amintirilor ce dăinuie și partea neatinsă de foc a chibritului, reprezentând viitorul. Iar focul este viața.”

(via)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. bianca

    interesant

Comentează

Parteneri