Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sculpturile din foc

Frecventa postarilor de pe Facebook iti dezvaluie personalitatea

“Cercetătorii de la Universitatea din Missouri, SUA, au ajuns la concluzia că modul și frecvența cu care postăm pe Facebook...

Continuare...


Powered by

Sculpturile din foc

Sorin Tudorde @
7 December 2012

Mici miracole realizate cu ajutorul flăcărilor unor chibrituri.

Fotograful rus Stanislav Aristov creează mini-sculpturi din foc folosindu-se doar de chibrituri pe care, în prealabil, le cioplește și le asamblează în diferite forme.

Deși nu a avut până acum nicio expoziție personală, Stanislav a devenit o adevărată vedetă a iubitorilor de frumos din mediul online.

“Prima mea sculptură din chibrituri s-a născut din întâmplare pe când mă gândeam la o lucrare pentru un concurs fotografic. Și, în timp ce priveam flacără, am început să mă gândesc cum aș putea reprezenta viața. Există o ardere a trecutului, fumul amintirilor ce dăinuie și partea neatinsă de foc a chibritului, reprezentând viitorul. Iar focul este viața.”

(via)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. bianca

    interesant

Comentează

Parteneri