Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sculpturi in frunze

Mitocănia / Mitocanul

Desigur, mai toată lumea ştie ce înseamnă, în limbajul actual, “mitocan” – om care are comportări grosolane, vulgare; bădăran, mojic (DEX)....

Continuare...


Powered by

Sculpturi in frunze

Sorin Tudorde @
14 July 2011

Fiecare element al naturii si fiecare ființă este o formă de artă. În esența sa cea mai pură.

Artistul spaniol Lorenzo Duran alege frunze obișnuite pe care apoi le sculptează cu minuțiozitate.

Naturayarte este un proiect artistic care ne permite să trăim mie și familiei mele. Folosesc elemente ale naturii pentru a mă ajuta sa-mi finalizez gândurile asupra a ceea ce eu consider a fi artă. Cred că fiecare element al naturii și fiecare ființă este o formă de artă. În esenţa sa cea mai pura. Culorile unui fluture, un cristal mineral, arborele maiestuos… sunt forme de artă care îți încântă simţurile. Pentru mine, natura este o modalitate de a experimenta creativitatea. Există sculptori care folosesc lemnul sau sculptori care folosesc piatra. Eu mă exprim folosind frunzele.”

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri