Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sculpturi in dovleac

Un mare designer a creat pantoful de cristal al Cenusaresei

Încă o parte dintr-un basm devine o frântură de realitate. Pentru a omagia relansarea celebrului film al studiourilor Walt Disney,...

Continuare...


Powered by

Sculpturi in dovleac

Sorin Tudorde @
31 October 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Câteva sculpturi ceva mai neobișnuite.

Mai sunt doar câteva ore până la noaptea de Halloween. Care, precum se știe, se sărbătorește în noaptea de 31 octombrie și are ca specific Lanterna lui Jack. Sau, pe românește, dovleci sculptați. Și cum termenul de “dovleac sculptat” poate duce cu gândul doar la o joacă de copil, iată, în cele ce urmează, câteva sculpturi în dovleac care vă vor uimi.

Sunt sculpturi realizate de către Ray Villafane, artistul despre care am mai vorbit pe WebCultura atunci când am prezentat incredibila sculptura din nisip realizată de acesta.

Mai multe sculpturi în dovleac pe site-ul lui Ray Villafane.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.