Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sculptura care salveaza metaforele

30 de citate despre fericire

Mulţi sunt cei care au încercat să ataşeze “prea-plinului” sufletesc o suită de simboluri lingvistice, iar unii dintre ei au...

Continuare...


Powered by

Sculptura care salveaza metaforele

Sorin Tudorde @
11 May 2011

O galerie foto cuprinzand cateva dintre creatiile lui Myeombeom Kim, un sculptor cu o imaginatie uluitoare.

Un cerb care are ramuri în loc de coarne, o mașină părăsită populată cu pești, asemeni unui acvariu, o plaja pe care sunt presarate capace de canalizare, un copac plutitor care are baloane în loc de frunze și un pat cu așternuturi din iarbă…

Sunt imagini cunoscute, demonetizate de mormane întregi de versificații insipide. Sunt imagini dezgolite de sensuri de cohorte întregi de volume ce ascund între coperți doar dezolare.

Poate tocmai din aceste motive sculpturile ambientale ale lui Myeombeom Kim sunt într-atât de uluitoare: pentru că trezesc în noi o visare pe care o credeam iremediabil pierdută. Priviți (click pe imagini pentru mărire).

Mai multe imagini pe site-ul lui Myeombeom Kim.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.