Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Scrisoare

This festival is really mishto!

Fiica marelui Charles Chaplin, despre Festivalului Internaţional de Film Transilvania și despre România. Onorată la TIFF cu Premiul pentru întreaga...

Continuare...


Powered by

Autor: Ruxandra Musat

Scrisoare

Ruxandra Musat16 December 2015

Dragei mele,

Imi e dor de tine si te iubesc. De cand ne-am intalnit ultima data au trecut atatia ani, mii de povesti de dragoste mai fericite decat a noastra s-au intamplat sub clarul tau… de ce cei care ii fac fericiti pe ceilalti sunt nefericiti? De ce ne omoara povara trecerii timpului?

Fug in fiecare zi de stele ca sa iti las chipul palid sa fie martorul unor prime sarutari tematoare, inocente, sa ii vrajesti si pe ceilalti cu simplitatea infioratoare si misterul cu care m-ai ispitit de prima data. In magia cu care apari de undeva de la orizont e ceva atat de tragic incat ma omoara si ma arunca in alta lume.

Uneori parca te mai zaresc…candva erai goala, cercanata si te aruncai in apele marii care te-au inghitit pana sa iti pot vedea mai atent privirea bolnava. Intr-o alta dimineata erai sinistra, iar nu dormisei, dar erai fermecatoare cu privirea aceea halucinanta…alergai printre crengi, si cand te-am strigat te-ai pierdut prin copacii incremeniti.

Traim un blestem, de a nu ne intalni si ma omoara sa nu te pot vedea niciodata clar, sa te observ atent. Sunt insetat sa te privesc, sa iti mangai obrajii reci cu mainile mele fierbinti. Absenta unuia este vitala pentru celalalt, dar si mortala. Traim intr-un vesnic paradox…

Visez ca ne vom intalni candva, undeva dupa nori, unde nu ne vede nimeni. Doar tu si eu. Ca in geneza.

Cu dragoste,
Soarele tau

scrisoare

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Ruxandra Musat

Ruxandra Musat

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri