Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Scrie unui dascal

De un sfert de veac

Ești mugur înflorit în roz petale Sub legământ, a doua mea aripă, Eu, prelungire-a dorurilor tale, Zbor întregit în fiecare...

Continuare...


Powered by

Dascali minunati, va multumim!

Scrie unui dascal

Pentru că uneori simţi pur şi simplu nevoia să mulţumeşti cuiva pentru ceea ce ai ajuns. Pentru că nimeni nu ajunge undeva doar prin forţe proprii şi genialitate, ci trebuie să fie şi ajutat, inspirat, împins de la spate măcar o dată în viaţă. Pentru toate acestea, mulțumește unui dascăl! Învăţătoarei din generală, profului de chimie de la liceu sau coordonatorului de licenţă? Tu ești singurul care decide.

Tot ceea ce trebuie sa faci este să completezi în formularul de mai jos numele tău (pot fi doar inițialele daca dorești astfel) și adresa ta de email (care, firește, nu va fi publicată și va rămâne confidențială). Apoi scrie dascalului pe care l-ai ales. Iar dacă dorești, scrie în final și adresa blogului tău și contactele tale din social media, pentru a le menționa în cadrul scrisorii tale de mulțumire.

Iar dacă ești în pană de idei, găsești, sub formularul care urmează, câteva dintre scrisorile de mulțumire care au fost scrise până acum. Mulțumește și tu unui dascăl! Este un gest pentru care, la rândul nostru, îți mulțumim.


Numele (necesar)

Email (necesar)

Titlul

Text

Parteneri