Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sclipici

Periferic

Un nou film românesc, Periferic, a ajuns la cinema. Avându-i în rolurile principale pe Ana Ularu, Andi Vasluianu şi Mimi...

Continuare...


Powered by

Sclipici

Sorin Tudorde @
29 December 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O scurtă istorie a strălucirii.

Îl întâlnim aproape peste tot în jurul nostru: lacuri de unghii, farduri, rochii, tricouri, aranjamente florale, ceasuri, accesorii de tot felul și câte și mai câte. Ne-am obișnuit să-i spunem “sclipici”, deși dicționarul nu i-a găsit un loc al său (și ne trimite la alte formulări, mai terne).

Dar cum a apărut sclipiciul în viețile noastre pentru a ne polei, cu mai mult sau mai puțin bun-gust, cele mai neașteptate momente? Iată o scurtă istorie a sclipiciului. În mai puțin de trei minute.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.