Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sclipici

Jocurile și magia Lunii

70 de secunde de încântare vizuală. Prin folosirea inteligentă a perspectivei, Luna devine prilej de joc și de visare și...

Continuare...


Powered by

Sclipici

Sorin Tudorde @
29 December 2011

O scurtă istorie a strălucirii.

Îl întâlnim aproape peste tot în jurul nostru: lacuri de unghii, farduri, rochii, tricouri, aranjamente florale, ceasuri, accesorii de tot felul și câte și mai câte. Ne-am obișnuit să-i spunem “sclipici”, deși dicționarul nu i-a găsit un loc al său (și ne trimite la alte formulări, mai terne).

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Dar cum a apărut sclipiciul în viețile noastre pentru a ne polei, cu mai mult sau mai puțin bun-gust, cele mai neașteptate momente? Iată o scurtă istorie a sclipiciului. În mai puțin de trei minute.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri