Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Șanse ca tu să iubești

Floare-albastra, floare dragă

Floare albastră, floare dragă Te voi semăna în grabă Să-mi răsari în primăvară Tânără ca o fecioară. WebCultura are nevoie...

Continuare...


Powered by

Șanse ca tu să iubești

Sorin Tudorde @
24 February 2013

Toate acele clipe înlănțuite: un șirag de amintiri.

El – un membru al unei trupe de muzică aflate în trecere prin oraș. Ea – o frumoasă fată pe care nu o mai văzuse de o vreme. Ei – un cuplu de îndrăgostiți.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


O poveste de dragoste avându-i ca protagoniști pe Christopher Abbott (actor cunoscut, între altele, datorită serialului Fetele) și fotomodelul și actrița Sheila Marquez.

Cea mai interesantă parte este însă aceea că această poveste de dragoste este, chiar dacă nu v-ați dat seama, un spot un spot publicitar: hainele purtate sau care apar în alte secvențe din film fac parte din colecția Free People. Este, zic eu, o foarte bună exemplificare a modului în care se poate face o promovare inteligentă recurgându-se la storytelling.

Și, dacă sunteți interesați de unde vine Roshambo, numele filmului… 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri