Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Samsara

“Doar snobii se vor mai căsători”

Pascal Bruckner, despre căsătorie. Și despre ce ne rezervă viitorul. “Cred că oamenii sunt datori să caute surse de împlinire...

Continuare...


Powered by

Samsara

Sorin Tudorde @
30 July 2012

Un film îndelung așteptat.

După aproape 20 de ani de la minunăția numită Baraka (un regal cinematografic pe care îl puteți urmări online aici), regizorul Ron Fricke revine cu un alt proiect cinematorafic:

Samsara este cuvântul sanscrit pentru “roata fără de oprire a vieții” și este punctul de plecare al filmului. Filmat pe parcursul a aproape cinci ani, în douăzeci și cinci de țări, Samsara ne poartă pe pământuri sacre, prin locuri ale unor catastrofe naturale, zone industriale și minuni naturale. Prin renunţarea la dialog şi text descriptiv, Samsara subminează aşteptările noastre privind documentarul tradițional, încurajându-ne la interpretări interioare inspirate de muzica și de imaginile care împletesc anticul cu modernul”.

Samsara va avea lansarea oficială pe 24 august 2012.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri