Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Salina Turda

Zeița echilibrului

Pentru toți iubitorii de frumos. Un act artistic prezentat de către Lara Jacobs, cunoscută și sub numele de Zeița echilibrului...

Continuare...


Powered by

Salina Turda

Sorin Tudorde @
29 October 2013

O animație care are ca punct de plecare “imaginea României”.

Când auzi că o salină a fost transformată într-un parc de distracții, iar acest lucru se întâmplă în România, țara vestitului vampir, subiectul unui scurtmetraj apare, parcă de la sine. Și astfel a luat naștere Salina Turda, un scurtmetraj realizat, ca proiect de absolvire al prestigioasei Supinfocom, de Benito Guyot Florent, Jambois Emmanuel, Owona Marie, Wozniak Alexandra și Yen Tzu-Ying (și, da, niciunul dintre ei nu este român, nici măcar Alexandra).

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


O animație bine realizată din punct de vedere grafic, care are un fundament real.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. cristi

    Cam sinistră imaginație...

Comentează

Parteneri