Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sa traiesti si sa visezi in Kabul

Și totul va fi ok!

Cinci nevinovate distracții online. Vrei ca totul să fie ok? Atunci accesează acest link și, vei vedea, totul va fi...

Continuare...


Powered by

Sa traiesti si sa visezi in Kabul

Sorin Tudorde @
8 January 2012

Fazilla visează ca atunci când va crește mare să-și reprezinte țara la un concurs internațional. Există însă o problemă: Fazilla este skater. Și traiește în Afganistan.

Skateistan: To Live and Skate Kabul este o poveste reală dintr-un Afghanistan care nu este înfățișat de buletinele de știri.

Un scurtmetraj foarte bine realizat, despre viața a doi tineri skateboarderi din Kabul. Cei doi fac parte din proiectul umanitar Skateistan, prima școală educațională de skateboarding din lume. O școală în cadrul căreia, o echipă internațională de voluntari lucrează cu tineri cu vârste între 5 și 17 ani – un segment de vârstă ocolit de programele umanitare

Într-o ţară ale cărei probleme par să nu își mai găsească sfârșitul, Skateistan este o oază de bucurie și de speranță pentru o copilărie care încearcă să supraviețuiască ruinelor.

Un film despre speranță – în țara în care mulți cred că nu mai există speranță – în regia lui Orlando von Einsiedel.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Cernatescu Maria

    unde poate fi vazut filmul?

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.