Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Sa traiesti si sa visezi in Kabul

Trec prin lume desenand-o!

Duminică, 10 aprilie 2011, de la ora 11.00, la Sala Atelier a TNB, Dan Perjovski va susţine conferinţa cu tema...

Continuare...


Powered by

Sa traiesti si sa visezi in Kabul

Sorin Tudorde @
8 January 2012

Fazilla visează ca atunci când va crește mare să-și reprezinte țara la un concurs internațional. Există însă o problemă: Fazilla este skater. Și traiește în Afganistan.

Skateistan: To Live and Skate Kabul este o poveste reală dintr-un Afghanistan care nu este înfățișat de buletinele de știri.

Un scurtmetraj foarte bine realizat, despre viața a doi tineri skateboarderi din Kabul. Cei doi fac parte din proiectul umanitar Skateistan, prima școală educațională de skateboarding din lume. O școală în cadrul căreia, o echipă internațională de voluntari lucrează cu tineri cu vârste între 5 și 17 ani – un segment de vârstă ocolit de programele umanitare

Într-o ţară ale cărei probleme par să nu își mai găsească sfârșitul, Skateistan este o oază de bucurie și de speranță pentru o copilărie care încearcă să supraviețuiască ruinelor.

Un film despre speranță – în țara în care mulți cred că nu mai există speranță – în regia lui Orlando von Einsiedel.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Cernatescu Maria

    unde poate fi vazut filmul?

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.