Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

S-au decernat premiile Anonimul 10

Tristețe și furie

Amintește-ți de începuturi. Amintește-ți de secretele păstrate unii altora. Amintește-ți de momentul în care ați crezut că legăturile vostre vor...

Continuare...


Powered by

S-au decernat premiile Anonimul 10

WebCulturade @
19 August 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Sâmbătă, 17 august, a avut loc Gala de Închidere a celei de-a 10-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul, în cadrul căreia publicul a hotărât câştigătorii.

La secţiunea de scurtmetraj s-au decernat următoarele premii:

– Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj animaţie filmului TARAZOO/ SCALE, în regia lui Ramin Rahbar.
– Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj ficţiune filmului TUNS, RAS ŞI FREZAT, în regia lui Bogdan Mureşanu, decernat în prezenţa regizorului.
– Premiul Ovidiu Bose Paştină, oferit de Fundaţia Anonimul, pentru filmul VACA FINLANDEZĂ, în regia lui Gheorghe Preda, decernat în prezenţa regizorului.
– A fost acordat în plus un Premiu Special regizorului Daniel Sandu, pentru filmul VOCEA A DOUA.
– În cadrul secţiunii competiţionale de lungmetraj, Trofeul ANONIMUL 2013 s-a acordat peliculei MAIORUL/ THE MAJOR, în regia lui Yuri Bykov, decernat în prezenţa regizorului.

Cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent ANONIMUL s-a desfăşurat în perioada 9-18 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

Retrospectiva ANONIMUL 10 va avea loc la Bucureşti, la Cinema Studio, în perioada 30 august- 1 septembrie.

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.