Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Rostul prieteniei

sufletul meu

cu braţe nesfârşite de vânt, ar vrea sa zboare deasupra cuvintelor peste cer şi pământ, peste lumile lui unde umbrele...

Continuare...


Powered by

Rostul prieteniei

Sorin Tudorde @
4 April 2014

Doi mari actori. Și o și mai mare prietenie.

prietenie-1

Bombardați până la epuizare cu show-uri mioritice cu tot felul de domni și domnițe ce-și rumegă apucăturile în direct și fără sfială, uităm, adesea, că sensul cuvântului vedetă este altul. Iată câteva fotografii ale unor vedete (în adevăratul sensul al cuvântului), legate de o prietenie proverbială: Sir Ian McKellen și Sir Patrick Stewart.

prietenie-2

prietenie-3

prietenie-4

prietenie-5

prietenie-6

prietenie-7

prietenie-8

prietenie-9

prietenie-10

Bine, bine, dar care este rostul prieteniei? Care este legătura cu titlul? Răspuns: rostul prieteniei este acela de a bucura și a mângâia  sufletele.

prietenie-11

Sunt doar câteva dintre imaginile pe care Patrick Stewart le-a făcut publice pentru a ajuta la promovarea unei acțiuni umanitare în care este implicat împreună cu prietenul său. Și, dacă tot a venit vorba: Patrick Stewart nu doar că și-a folosit contul de Twitter (unde este urmărit de peste 1,14 milioane de oameni) pentru a promova acțiunea umanitară, dar după cum veți vedea, nu s-a sfiit să ceară public (și foarte personal!) ajutorul unor prieteni la fel de influenți. Pentru că unei vedete veritabile nu îi cade niciodată rangul atunci când cere ajutorul pentru o cauză bună.

twitter

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri