Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Romanul care-i invata pe englezi cum se cucereste Londra

Cel mai nou film al lui Aki Kaurismäki, în premieră în România la FFE

În premieră în România, “Cealaltă parte a speranței”, în regia lui Aki Kaurismäki, deschide Festivalul Filmului European. De asemenea, în...

Continuare...


Powered by

Romanul care-i invata pe englezi cum se cucereste Londra

Sorin Tudorde @
29 December 2011

“Sunt ca un cuțit militar elvețian, dar mult mai tăios și fabricat în România.”

Astfel se definește, pe pagina sa de Google+, Claudiu Voicu. Cine este Claudiu Voicu? Ei bine, este regizor și fotograf, este născut în România și, de o vreme, s-a stabilit în Londra. Dar, mai presus de toate, este pasionat de sporturile extreme, în special de parkour. Și, pentru a-l cunoaște mai bine pe pe Claudiu, vă invit să vedeți cel mai recent film al său. Se numește Originea Furtunilor și a fost filmat pentru Channel 4.

Claudiu Voicu: un român la curtea regelui Parkour

Ce ar mai fi de spus? Fotografiile realizate de Claudiu apar în publicații ca Monkey, Jump Magazine, RedBulletin, TimeOut, LondonTown sau London Lite. Iar dacă doriți, puteți să îl urmăriți și pe facebook sau twitter.

Și, nu în ultimul rând o întrebare: aducem când ne gândim să promovăm România inclusiv ca o destinație pentru sporturile extreme, oare nu ar fi bine să apelăm la oamenii care și-au câștigat un bun renume în comunitatea pe care o vizăm?

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri