Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Romantic incurabil

Prima fotografie romaneasca

Acesta este prima fotografie realizată vreodată de un fotograf din România. Se numește Cupidon cu bratele frânte și a fost...

Continuare...


Powered by

Romantic incurabil

Sorin Tudorde @
10 December 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O întreagă poveste de dragoste în doar 13 fotografii.

Iubirea – fereastra în fața căreia, din când în când, cu toții ne regăsim. Dar oare ne regăsim mereu în fața aceleiași ferestre?

Este, probabil, unul dintre marile miracole ale ființei umane: faptul că ne încăpățânăm să credem că putem iubi dincolo de momentele iubirii. Că ne încăpățânăm să credem “în doi ca într-unul singur”, oricât de dureroase, triste sau nefericite ar fi fost experiențele anterioare. Și un miracol chiar mai mare este acela că, uneori, doar uneori, această credință ne este răsplătită.

O serie de fotografii realizate de artistul francez Julien Mauve.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.