Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

România: zile și nopți de frumusețe

Boemă

O poezie dintr-o vreme când oamenii știau să-și bucure sufletul, iar sufletul știa să se bucure de viață… Umblam cu pumnii-n...

Continuare...


Powered by

România: zile și nopți de frumusețe

Sorin Tudorde @
4 October 2013

Frumoasele imagini ale unui foarte tânăr și foarte talentat fotograf din România.

Se numește Nagy Lehel, este din Reghin și este născut pe 4 aprilie 1993. Foarte frumosul time-lapse pe care îl veți vedea în continuare a fost realizat după selectarea a aproximativ 20.000 de fotografii. Toate realizate în România.

Puteți urmări mai multe dintre minunățiile fotografice ale lui Nagy Lehel pe pagina sa de pe 500px.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. mersi pentru articol! Ma bucur ca va place 🙂

  Pentru fotografii intrati aici
  http://500px.com/NagyLehel

  • Jalobeanu Mihai

   Noroc că am deschis/găsit comentariul fotografului. Tocmai pornisem să protestez că legătura indicată în articol (la Panoramio) e greșită!
   Felicitări! Mi-au plăcut multe din lucrări și am să le recomand studenților mei la cursul de fotografie computațională ...

 2. Vesa Aurel

  Ati putea scrie sa inteleaga si cei din generatia anilor 50 -60....Am facut poze la vremea mea dar nu inteleg "time-lapse"...De fapt noi nu mai contam.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.