Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

România: una cele mai spectaculoase fotografii din 2012

Colegiul: reguli de utilizare

În cele din urmă, cu to(n)ții avem dreptul la o șansă… Enunț: Ministerul Educatiei a deschis portile universitatilor pentru tinerii...

Continuare...


Powered by

România: una cele mai spectaculoase fotografii din 2012

Sorin Tudorde @
27 December 2012

O fotografie realizată în România a fost selectată de către National Geographic în lista celor mai spectaculoase zece imagini ale anului 2012.

Fotografia a fost realizată de fotoreporterii Karla Gachet și Ivan Kashinsky în comuna teleormăneană Buzescu: micuța Iasmina Iancu, în vârstă de șase ani, face piruete în fața bunicului său, Ion.

“La National Geographic, ne plac fotografiile, în special cele care spun poveşti importante, într-un mod inconfundabil. Aşa că vă prezentăm cele mai spectaculoase imagini din 2012, dar şi ce le face atât de speciale (Chris Johns, directorul editorial al National Geographic)”

Mai multe fotografii realizate de Karla Gachet și Ivan Kashinsky în România găsiți aici.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri