Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Romania Culturala si senzatia inutilitatii

Fanny’s Journey

Epopeea unor mici fugari – Le Voyage de Fanny. Când Marea Istorie bulversează mica istorie, pare dificil de a realiza...

Continuare...


Powered by

Romania Culturala si senzatia inutilitatii

WebCulturade @
12 December 2011

Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate – ARCEN – lansează cel de-al treilea sezon al Programului de serate-culturale și conferințe pentru tineret intitulat “Ceai, biscuiți, Cultură și Normalitate”, luni, 19 decembrie 2011, începând cu ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.

Programul ARCEN de serate-culturale și conferințe își propune să aducă în fața publicului larg personalități de excepție ale culturii româneşti, într-un cadru relaxat, să le provoace la dialog și să dezbată teme și probleme mai puțin discutate astăzi în spațiul public, dar extrem de incitante și care invită la reflecție.

Programul “Ceai, biscuiți, Cultură și Normalitate“, inițiat de ARCEN în anul 2010 este, ca durată, cel mai mare proiect al tinerilor voluntari, urmând a se desfășura pe o durată de 4 ani.

Cel de-al treilea sezon al Programului ARCEN debutează cu tema “România Culturală și senzația inutilităţii“, conferința fiind susținută de eseistul, jurnalistul, criticul și istoricul literar Dan C. Mihăilescu, care va intra în dialog cu cei prezenți în Aula de la BCU.

În deschidere, ARCEN a pregătit un reportaj despre importanța culturii în societatea românească de astăzi și despre senzația inutilităţii resimțite de tot mai mulți tineri, reportaj pe marginea căruia invitatul special, Dan C. Mihăilescu, va discuta împreună cu cei prezenți în sală.

Ca de fiecare dată, voluntarii Asociației Române pentru Cultură, Educație și Normalitate- ARCEN îi vor întâmpina pe participanţii la eveniment cu o porţie de cultură, ceai cald și biscuiți.

Debutul celui de-al treilea sezon al Programului de serate-culturale și conferințe pentru tineret “Ceai, biscuiți, Cultură și Normalitate” va fi unul festiv, urmând a fi anunțate și celelalte teme care vor fi dezbătute până în decembrie 2012. Evenimentul este realizat cu sprijinul Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.

Intrarea la eveniment este gratuită și se va face în limita locurilor disponibile.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

    Comentarii
  1. edmond

    site-ul cel nou este: http://www.arcen.info

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.