Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Rochii din lapte si inele din sapun

Creat de oameni

O extraordinară experiență vizuală. O instalație artistică realizată pe un ecran gigant de către colectivul creativ parizian Universal Evrything. Instalație realizată...

Continuare...


Powered by

Rochii din lapte si inele din sapun

Sorin Tudorde @
17 September 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Germanii au inventat rochiile fabricate din lapte, iar coreenii, inelul care dispare când te speli.

O țesătură mătăsoasă ca laptele? Pare greu de crezut, dar acesta nu mai este o simplă metaforă: Anke Domaske – designer vestimentar și biolog – a descoperit o modalitate de a transforma laptele în fibre textile. Creațiile vestimentare din lapte se vor comercializa curând, cu prețuri care pornesc de la aproximativ 250 euro. Priviți un material realizat de Deutsche Welle.

Soap Ring este creația designerului sud-coreean Kyeok Kim și este exact ce îi spune numele: unu inel de săpun care dispare atunci când te speli pe mâini, lăsând în urmă un parfum plăcut. Soap Ring face parte din linia de bijuterii Second Skin, care explorează conceptul extins al bijuteriilor: acela de fi “ornamente emoționale și senzoriale care lăsa o impresia că servesc unui scop”.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.