Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Rochii din ciocolata

Pentru ochii tăi răpit-ai

Ai răpit tot ce-a fost farmec/ Din seninul nepătat… Pentru ochii tăi răpit-ai Foc din stele și din soare, Pentru...

Continuare...


Powered by

Rochii din ciocolata

Sorin Tudorde @
3 April 2012

O paradă de modă a rochiilor din ciocolată.

Pe 29 martie a avut loc, în Zurich, Salonul Ciocolatei, un eveniment care include în mod tradițional și o paradă de modă a rochiilor din ciocolată. Primul Salon al Ciocolatei a fost organizat în Paris, în 1994, de atunci evenimentul organizându-se în peste 20 de orașe din întreaga lume.

Cum temperatura de topire a ciocolatei este de 33 de grade Celsius, iar cea a corpului uman este de 37 de grade, designerii au trebui să adauge aditivi pentru a-și putea realiza creațiile.

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.