Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Rio de Janeiro in cinci minute

AMOUR – Iubire sau Chin?

Chip modificat, riduri, mâini subțiate, putere infimă sunt doar câteva din trăsăturile unui om la bătrânețe. Dar cum rămâne cu...

Continuare...


Powered by

Rio de Janeiro in cinci minute

Sorin Tudorde @
26 February 2012

Un scurtmetraj minunat.

Orașul sambei este un scurtmetraj care combină tehnica time-lapse (filmarea este realizată la un număr mai mic de cadre pe secundă decât în mod normal astfel încât, la redare, totul pare a desfășura mult mai repede) și tehnica tilt-shift (o tehnică prin care scenele reale capată aspectul unor “false miniaturi“). Altfel spus, tot ceea ce veți vedea în următoarele cinci minute sunt scene reale din viața orașului Rio de Janeiro.

Un film realizat de către Keith Loutit și Jarbas Agnelli. în timpul Carnavalului de la Rio din 2011. Iar dacă vă interesează cum a fost Carnavalul în acest an, găsiți aici o galerie de imagini.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.