Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Reptile de lux

Va pupam. Din Romania

“Scriitorul şi profesorul Gabriel Liiceanu şi lingvistul Marius Sala, vicepreşedinte al Academiei Române, au fost decoraţi cu Ordinul Naţional “Steaua...

Continuare...


Powered by

Reptile de lux

Sorin Tudorde @
21 March 2011

Wild Design este o companie franceză de mobilier de lux care se auto-poziționeză “la intersecția dintre mobilier, design și artă”. Și, evident, este o companie se adresează unei clientele foarte selecte.

Recent, Wild Design a prezentat cea mai nouă colecție de scaune – Zoomorphic. O colecție cu un design pe care, pur și simplu, nu ai cum să nu îl remarci. Fie și pentru faptul că piesele colecției au forme de reptile.

Și un ultim “amănunt”: scaunele sunt realizate din piele scumpă, cu inserturi din aur și diamant.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.