Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Relativitatea timpului

Mulţumesc sincer unor adevărate doamne

Am încheiat de curând o perioadă extrem de importantă din viaţă, am terminat liceul. Aflându-mă la o lună după Bacalaureat,...

Continuare...


Powered by

Autor: Cosmin Neidoni

Relativitatea timpului

Cosmin Neidoni18 October 2016

Uneori, știind că urmează să te întâlnesc, aștept să se facă seara mai repede decât permite metabolismul așezării clipelor în economia unei singure ore. Ziua – cu tot alaiul ei de evenimente, știri, telefoane – îmi pare un simplu pretext al serii, un exercițiu îngăduit de răbdare, un timp ce conține în însăși alcătuirea lui, mirajul orelor de seară.

Vezi, eu nu sunt o fire matematică, iar la fizică numai din simpatia profesoarei nu am rămas corigent, dar, fiind cele de mai sus, înțeleg perfect relativitatea timpului…

relativitatea-timpului

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Cosmin Neidoni

| LinkedIn | Facebook | De același autor

Nascut in Timisoara in 8 Martie 1975. Absolvent de filosofie, freelancer in domeniul traducerilor, scrie proza scurta, eseuri si poezie. Carti publicate: Scrisoare catre fiul meu, Das Schattenspiel. In pregatire: Viata la 40 de ani.

Comentează

Parteneri