Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Relativitatea timpului

Flamenco modern la Intalnirile JTI

JTI Romania va invita la cea de-a cincisprezecea editie a Intalnirilor JTI. In acest an, artistii dansatori si coregrafi Maria...

Continuare...


Powered by

Autor: Cosmin Neidoni

Relativitatea timpului

Cosmin Neidoni18 October 2016

Susține și tu Webcultura! Pentru că, împreună, putem supraviețui ignoranței și ignoranților.

Mulțumim. (Vezi aici cine a donat până acum.)

Uneori, știind că urmează să te întâlnesc, aștept să se facă seara mai repede decât permite metabolismul așezării clipelor în economia unei singure ore. Ziua – cu tot alaiul ei de evenimente, știri, telefoane – îmi pare un simplu pretext al serii, un exercițiu îngăduit de răbdare, un timp ce conține în însăși alcătuirea lui, mirajul orelor de seară.

Vezi, eu nu sunt o fire matematică, iar la fizică numai din simpatia profesoarei nu am rămas corigent, dar, fiind cele de mai sus, înțeleg perfect relativitatea timpului…

relativitatea-timpului

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Cosmin Neidoni

| LinkedIn | Facebook | De același autor

Nascut in Timisoara in 8 Martie 1975. Absolvent de filosofie, freelancer in domeniul traducerilor, scrie proza scurta, eseuri si poezie. Carti publicate: Scrisoare catre fiul meu, Das Schattenspiel. In pregatire: Viata la 40 de ani.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.