Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Redobândirea inocenței

Teatrul din hartie

Un spectacol de teatru în miniatură, realizat din hârtie, lumini și umbre. The Ice Book este o minunăție de spectacol....

Continuare...


Powered by

Redobândirea inocenței

Sorin Tudorde @
9 September 2013

O poveste de dragoste pentru oamenii inteligenți.

Ei, iată, te-ai maturizat. Ești de acum om mare, om pe picioarele tale, om în rândurile oamenilor. Ai intrat și tu în pâine și îți croiești drumul în viață alături de cohortele celorlalți oameni maturi. Cot la cot, costum la costum, cravată la cravată… Tot înainte, prin viață, mai departe. Cât de departe? Și care viață? Și de ce oare ești considerat un om mare doar atunci când te desparți, când renunți, la inocență și la tot ce înseamnă ea? Iar la capătul drumului, ce îi așteaptă pe oamenii maturi? Regretele. Tăcerea. Și, dacă au noroc, amintirea inocenței pierdute.

Mioză – micșorarea diametrului pupilar prin contractarea irisului. Este un reflex inconștient care poate fi provocat de lumina intensă, teamă sau de efectele epifaniei.”

O animație realizată de un grup de studenți la Gobelins, o școală de animație recunoscută drept lider mondial în domeniul animației tradiționale.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Oh, am fost foarte plăcut surprinsă de animație. Mi se pare foarte bine realizată. Și nu doar din punct de vedere grafic.

Comentează

Parteneri