Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Reamintiri

Balet pe gheață: cadoul perfect pentru Sărbătorile de Iarnă

Cei ce sunt în căutarea unui cadou feeric pentru familie de sărbători pot profita de oferta spectacolelor ansamblului de Stat...

Continuare...


Powered by

Reamintiri

Sorin Tudorde @
29 June 2011

“Mi-aș dori să priviți aceste fotografii și să vă amintiți că oamenii aceștia au fost iubiți, căsătoriți și plini de viață. Și că și-au trăit viața din plin.”

“Pentru oamenii diagnosticați cu Alzheimer, trecutul devine o parte a prezentului, iar amintirile îndepărtate se desprind din fundal și revin în prim-plan.” Gregg Segal – despre al cărui proiect Super eroi v-am vorbit pe WebCultura – este și autorul seriei de fotografii Remembered.

“Pentru a ilustra importanța pe care trecutul îl joacă în viața acestor oameni, înainte de ședința foto am privit prin albumele de familie și am ales o fotografie sau două ale fiecăruia dintre ei de pe vremea când era copil, adolescent sau tânăr. Apoi, pe parcusul ședinței, am proiectat aceste imagini: persoana mai în vârstă ocupă astfel același cadru cu identitatea sa mai tânără. O identitate care este proiectată peste prezent, ocupând o parte egală a momentului.

Pagini: 1 2 3

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.