Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Re: start

Moare câte puțin cine…

Din suflet, pentru toți aceia care vor citi aceste rânduri. Cine se transformă în sclavul obișnuinței urmând, în fiecare zi,...

Continuare...


Powered by

Re: start

Sorin Tudorde @
8 January 2012

Poate că nu acesta este drumul corect. Poate că ar trebui să ne oprim. Măcar o clipă.

Să respirăm. Să ne uităm în jur. Și să privim lumea pentru noi și nu pentru rețele sociale. Să o redescoperim și să ne redescoperim. Poate că lumea este altfel. Poate că prietenii ne sunt altfel. Și – cine știe – poate că noi suntem și altfel.

Poate că există gusturi pe care am uitat să le mai gustăm și sentimente de care nu mai știm să ne bucurăm. Poate că momentele vieților noastre sunt mai mult stop-cadrele unor viețuiri. Poate că avem nevoie să ne oprim o clipă înainte de a reporni la drum. Start?

Notă: Disconnect to Connect este un spot pentru compania thailandeză de telefonie mobilă DTAC. Mesajul celor scrise mai sus rămâne însă același.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri