Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Raiul utilizatoarelor de facebook

Portretul unui artist realizat din 13.138 de zaruri

“Viața este un joc de zaruri” Artistul canadian Tobias Wong a încetat din viață anul trecut, la vârsta de 35...

Continuare...


Powered by

Raiul utilizatoarelor de facebook

Sorin Tudorde @
14 October 2013

(așa cum poate fi el dedus prin intermediul like-urilor)

Imaginați-vă pentru o clipă că o inteligență extraterestră ar avea curiozitatea să afle rapid ce le place mai mult femeilor. Motiv pentru care ar arunca o privire pe facebook, de vreme ce nu doar că pe acestă rețea socială găsești cele mai multe femei strânse la un loc, ci pentru că, pe facebook, fiecare femeie spune ce îi place. După o rapidă analiză, ar rezulta următoarele:

celor mai multe femeilor le plac, evident, bărbații. Dar nu orice fel de bărbați, ci bărbații atrăgători. Și nu orice fel de bărbați atrăgători, ci bărbații atrăgători care le fac zâmbească. Și nu orice fel de bărbați atrăgători care le fac să zâmbească, ci bărbații atrăgători care le fac zâmbească cel puțin la fel cum le face să zâmbească o fotografie cu pisici.

Fapt ce ar determina inteligența extraterestră să creadă că, în ceea ce privește pământencele, raiul ar trebui compus astfel…

Iar dacă sunteți interesate (interesați?) și de alte ipostaze ale Raiului, vă invit pe Des hommes et des chatons. 🙂

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. mariana

    si daca nu ne-au atras pina acum atentia,acu sigur ne plac si barbatii frumosi si pisicile haioase dar cel mai mult ne place umorul vostru

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.