Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Radiografia Crăciunului

PRIME România a dat startul campaniei “2% pentru PRIME”

Obiectivul proiectului este acela de a determina contribuabilii să doneze 2% din impozitul net pe profitul anual către asociație, data...

Continuare...


Powered by

Radiografia Crăciunului

Sorin Tudorde @
25 December 2011

V-ați întrebat vreodată cum arăta prima instalație pentru pomul de Crăciun și cine a inventat-o?

Fotografia a fost realizată de artistul britanic Nick Veasey – artist specializat în radiografierea a tot felul de obiecte -, se numește Can’t wait și reprezintă, precum vedeți, o radiografie a bradului de Crăciun. Cu tot cu cadouri. 🙂

“Este probabil visul oricărui copil: posibilitatea de a vedea cu raze X și de a pătrunde în interiorul cutiilor de cadouri înainte de ziua cea mare. Presupun că este mai bine decât să le scuturi pentru a auzi cum sună…”

Și, dacă tot vorbim de bradul de Crăciun, iată cum arăta prima instalație pentru bradul de Crăciun. O invenție din anul 1880 a lui Thomas Edison care astăzi, după mai bine de 130 de ani, echivalează cu bucuria sărbătorilor de iarnă.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri