Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Radiografia Crăciunului

Tiananmen, 24 de ani mai târziu

Despre formele protestelor și formele cenzurii. Fotografia aceasta, cunoscută sub numele de Tank Man, este un simbol al protestelor studențești...

Continuare...


Powered by

Radiografia Crăciunului

Sorin Tudorde @
25 December 2011

V-ați întrebat vreodată cum arăta prima instalație pentru pomul de Crăciun și cine a inventat-o?

Fotografia a fost realizată de artistul britanic Nick Veasey – artist specializat în radiografierea a tot felul de obiecte -, se numește Can’t wait și reprezintă, precum vedeți, o radiografie a bradului de Crăciun. Cu tot cu cadouri. 🙂

“Este probabil visul oricărui copil: posibilitatea de a vedea cu raze X și de a pătrunde în interiorul cutiilor de cadouri înainte de ziua cea mare. Presupun că este mai bine decât să le scuturi pentru a auzi cum sună…”

Și, dacă tot vorbim de bradul de Crăciun, iată cum arăta prima instalație pentru bradul de Crăciun. O invenție din anul 1880 a lui Thomas Edison care astăzi, după mai bine de 130 de ani, echivalează cu bucuria sărbătorilor de iarnă.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.