Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Puterea ideilor: agentia din carton

De Hitchcock la pisici

Despre thrillere, cu umor. V-ați imaginat vreodată despre ce ar putea fi vorba într-o evetuală continuare a celebrului The Birds...

Continuare...


Powered by

Puterea ideilor: agentia din carton

Sorin Tudorde @
20 May 2011

O agenție de advertising din Amsterdam a găsit o modalitate inedită de autopromovare: și-a construit tot mobilerul din carton presat.

Cum se poate (auto)promova o agenție de advertising care se numește… “Nimic”?

Nothing este o agenție de advertising. Cu toate acestea, ne place să luăm în considerare toate oportunitățile de comunicare și nu doar pe cele mai folosite. Și preferăm să folosim termenul de creativitate comercială pentru a descrie ceea ce facem. Nothing înseamnă puterea ideilor. Și arată cum o singură idee poate creea ceva pornind de la nimic. Folosirea unor materiale ieftine și care de obicei se aruncă, așa cum este cartonul presat, a generat “tone de PR” și demonstrează principiile de la care plecăm.”

Acestea fiind spuse, priviți cum arată un spațiu de lucru construit doar din carton presat. 🙂

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri