Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Puterea fotojurnalismului

Nelinişte marină

Nelinişte marină… Valuri peste valuri! Prin fiecare vers ni se conturează călătoria, oglindă de ape nemărginite, secunde galopante încăpăţânate să...

Continuare...


Powered by

Puterea fotojurnalismului

Sorin Tudorde @
29 March 2011

Într-o epocă în care presa scrisă nu se simte tocmai comod, fotojurnalismul este privit, cel puțin de către unii, dacă nu ca un liman, măcar ca o oază. O oază care, prin lentilele unei istorii tot mai tumoltoase, ne determină să privim spre noi înșine.

Puterea Fotojurnalismul este un documentar în două părţi, realizat de către Annenberg Space for Photography, care ne invită să privim lumea prin intermediul imaginilor semnate de câștigătorii celei de a 66-a ediții a competiției internaționale Pictures of the Year.

“Ținta este sufletul. Iar fotojurnalismul a fost dintotdeauna făcut cu suflet.” (Rick Shaw, director, Pictures of the Year)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri