Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Punguța cu doi bani – concert cameral de familie

Cinci lucruri mai puțin știute despre Gara de Nord

Știați că… 1. Piatra de temelie a Gării de Nord a fost pusă la 10 septembrie 1868, în prezența lui...

Continuare...


Powered by

Punguța cu doi bani – concert cameral de familie

WebCulturade @
27 May 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj vă invită la un spectacol inedit: binecunoscuta poveste va fi ilustrată cu fragmente celebre din lucrări de Musorgski, Stravinski și Beethoven de către un cvintet de suflători.

Academia de Muzică “Gheorghe Dima”, prin programul Do Re Mi START! şi Asociaţia Culturală NOTES&TIES vă invită la spectacolul Punguţa cu doi bani. PE 1 iunie 2013, ora 18:00, la Auditorium Maximum (Casa Universitarilor)

Un cvintet de suflători (flaut, oboi, clarinet, corn şi fagot) va ilustra muzical binecunoscuta poveste cu fragmente celebre din lucrări de Musorgski, Stravinski şi Beethoven.

Programul, conceput de Ştefana Ţiţeica, violonistă şi pedagog de concert în Orchestra Radio München, va fi moderat şi dirijat de Vlad Agachi şi Dalma Lidia Kovács.

Biletele vor putea fi cumpărate de la Agenţia teatrală de bilete (Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 14), de la Librăria Cărtureşti Cluj (în incinta Iulius Mall) începând cu 24 mai şi de la intrare, în ziua concertului. Preţul unui bilet este 10 lei, tarif unic.

Spectacolul este recomandat pentru copii cu vârste între 5 şi 12 ani. Durata aproximativă a concertului: 50 de minute.

Parteneri: Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca. Librăria Cărtureşti Cluj. Eveniment susţinut de Colorama.

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.