Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Puncte de vedere

Poate vei fi invitat… la lorgean theater

“Teatrul de sufragerie” este la îndemână oricui: rețeta care a funcționat timp de patru ani a fost dezvăluită. Pentru cei...

Continuare...


Powered by

Puncte de vedere

Sorin Tudorde @
24 September 2012

Imagini cu dublu sens.

Inspirându-se din gestaltism (o școală de psihologie din secolul al XX-lea care a furnizat fundamentele studiului modern al percepției) și folosind uneori spațiul negativ, ilustratorul italian Fabio D’Altilia ne îndeamnă la joacă prin intermediul seriei “Puncte de vedere”, punându-ne percepțiile și zâmbetul la încercare.

Popice sau pantofi?

Femeie sau chip?

Cravată sau stilou?

Tunsoare sau profil?

Ochi sau pește?

Zorro sau Întâlnire de gradul III?

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. PETRIA RODICA

    Foarte interesante sunt imaginile!!!!!!!!!!!!!!

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.